lauantai 30. tammikuuta 2016

Korupuu


Sain joululahjaksi korupuun. Vihdoin pystyin kuljettamaan sen kämpälleni ja ottamaan käyttöön.

Tämä oli lahja, joka tuli todella tarpeeseen, sillä tätä ennen koruni lojuivat rasioissa ja jos yhdestä otti kiinni ja nosti, kaikki muutkin tulivat pallona mukana. Lienee tuttu ongelma yhdelle jos toisellekin korujen omistajalle. Pöydällä tuli heti siistimpää, kun irtonaiset korut laitettiin kuriin, ja on paljon helpompaa valikoida korua, kun suurin osa niistä on näkyvillä. Muistaakin paremmin, että mitä kaikkia omistaakaan.

Onhan se myös hienon näköinen. Minun isäni teki sen aivan itse.

Minusta tämä on vain aivan ihana. Ihan kaikki korut eivät tuohon mahtuneet, mutta ylijääneet ovatkin paksuja helmikoruja, jotka eivät kovin helposti mene sekaisin. Nyt minulla on myös paikka, johon laittaa suosikkisormukseni, jota käytän aina lähtiessäni ihmisten ilmoille. Olen jo kahdesti hukannut sen niin pahasti, että ehdin jo tehdä mielessäni surutyötä sen menettämisen johdosta. Kummallakin kerralla sormus kuitenkin lopulta löytyi, ja nyt sillä on ihan oma paikkansa korupuun huipulla. 

Tämä on ehdottomasti suosikkilahjojani viime joululta.

4 kommenttia:

  1. Oi miten kiva ! :-)

    http://hheppsu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tuo koru puu on kyll tosi kivan näkenen ja muutenti tekstit vaikutti mukavilta! :) Tässä vielä minun blogini - http://orvokkiainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista