Kirjoittajasta


Kirjoittamisesta ja kirjoista pitävä sinitukkainen, kesän lämpöä odottava hylje. Syntynyt toukokuussa 1993. Koko ikänsä koulussa hyvin pärjännyt, viimeisillä akateemisilla metreillä romahtanut olento. Stressaa asioista, joista ei tarvitsisi, harmistuu kun asiat eivät mene suunnitelmien mukaan, ahdistuu jos suunnitelmia ei ole. Ei osaa päättää sitten mitään. Haaveilee siitä huolimatta tatuoinnista ja toisestakin, mutta entä jos se meneekin väärään kohtaan iholla ja kaikki menee ihan pilalle? Ei aina jaksaisi nähdä pointtia elämässä, toisinaan tuhahtaa miten tyhmä onkaan ollut kun on hautonut niin synkkiä mietteitä, hätäkö täällä ollessa.

Minä en osaa uskoa jumaliin, mutta kotimaisiin kansanuskomuksiin olen hurahtanut. Jos pitäisi väkipakolla itselleen uskonto ottaa, se olisi suomenusko, tai luonnonusko vai miksi sitä sitten sanotaan. Luonnonnoituus? Jokin niistä. Joskus tekee mieli leikkiä, että sellaiset asiat ovatkin totta; että maan alla asuu maahisia ja metsät ovat täynnä haltioita, ja edesmenneiden sieluja saattaakin tavata vielä maan päällä. Joskus on hauskaa kuvitella olevansa vielä lapsi, joka mummon kanssa eväsretkellä kaatoi vähän mehua maahan maahisille ja joka vaati saunasta poistuttaessa, että saunatontulle on heitettävä vielä isot löylyt. Sellainen kiehtoo minua, kun maailma sellaisenaan on liian tylsä.

Luen monenlaisia kirjoja. Viime aikoina olen suosinut suomalaisia, koska en halua aivojeni jumiutuvan englanninkieliselle vaihteelle enkä mielelläni lue käännöksiäkään, jos alkukielen osaan. Kirjojen ostamiseen ei yleensä ole rahaa, joten käyn tiuhaan kirjastossa, viimevuonna elvytin lukuintoni.

Lempivärini on violetti. Kuuntelen musiikkia vähän satunnaisten kappaleiden kautta, mutta hiljattain Twenty One Pilots on osunut ja uponnut kovasti. Kun olin vielä lapsi, innostuin lukemisesta ja kirjoittamisesta kunnolla vasta luettuani Terry Pratchettin kirjoittaman kirjan. Rakastan kissoja ja niitä meillä kotikotona on, omassa kämpässäni Tampereella ei lemmikkejä edes saa pitää. Tykkään söpöistä asioista. Yritän olla positiivinen ja pikkuhiljaa oppia olemaan armollinen myös itselleni. Lomilla unirytmi menee päin honkia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti